Waarom voor Aronskelk kiezen?

Aronskelk wordt uitgebaat door vzw Goddelijke Voorzienigheid, in Melsbroek en omgeving gekend omwille van het woonzorgcentrum Floordam, dienstencentrum Omikron en dagopvangcentrum de Melde.
De unieke samenwerking tussen de bouwpromotor Lead NV en onze vzw biedt voor de toekomstige bewoners het voordeel van enerzijds een luxueus comfortabel gebouw en langs de andere kant alle voordelen van de uitbating door onze vzw met een groot en divers aanbod.
Gezien het woonzorgcentrum op slechts enkele passen verwijderd ligt van de residentie Aronskelk, wordt er zeer snel gereageerd op een mogelijke crisisoproep. In tegenstelling tot andere uitbaters, gaat het hier steeds om onze zorgmedewerkers die de eerste hulp verstrekken.
Bovendien krijgt u voorrang bij opname in het woonzorgcentrum.
Daarnaast kan u genieten van de voordelen van het lokaal dienstencentrum Omikron, waar talloze activiteiten worden georganiseerd, ook in de ontmoetingsruimte van Aronskelk. U kan in Omikron een warme maaltijd nuttigen of deze aan huis laten leveren. Het dienstencentrum organiseert ook een boodschappendienst en mindervaliden vervoer.
background photo